Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

STF Hemavan Vandrarhem

Mitt i gemytliga Hemavan ligger STFs anläggning alldeles nära slalombackar, skidspår och den stora vildmarken i Vindelfjällens naturreservat. Här väntar cykling, vandring, fiske, slädhundar och vår egen simanläggning med stor bassäng och härlig bastu.


Vid sidan av ett skönt boende hittar du mycket annat hos oss: god mat, smidiga konferensmöjligheter och uthyrning av kanoter, cyklar och annat som du behöver för ditt äventyr eller som guldkant på din konferens. Om du bara vill ta det lugnt och mellanlanda hos oss har vi ett eget badhus med en stor bassäng, bubbelpool och dessutom två sorters bastu. Det finns också minigolfbana, tennisplan, pingisbord, biljardbord, TV-spel och annat som dessutom gör vår anläggning till en perfekt bas för familjer som vill uppleva fjällen.

Många av våra gäster kommer för att uppleva utomhusäventyr i skidbackar, på fiskeisar eller på vandring och skidturer i Vindelfjällens naturreservat. Det är Sveriges grottätaste område med många spännande hemligheter att utforska. Här finns också gott om fina stigar och leder för kortare turer, förutom det stora äventyret på Kungsleden som börjar här. Fisket är utmärkt hos oss året runt, vintertid fiskar du på isen och sommaren i sjöar och i strömmande vatten.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!