Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

Tärnaby fjällhotell

Per person och natt 330:-

Inklusive frukost.

Tärnaby Fjällhotell är ett personligt hotell med perfekt läge på Laxfjällets sluttning i Tärnaby. Till liften är det 20 meter och till sjön är det 50 meter. Ski in /ski out på vintern och äventyren rakt utanför dörren på vintern. Vi har tre typer av bekväma rum: Super G som är våra bekväma, lite större dubbelrum med delbar dubbelsäng; Storslalom som är våra familjerum med delbar dubbelsäng och två nerfällbara sängar (riktiga sängar!) och våra Slalomrum som är mindre dubbelrum med två sängar efter varandra.

Alla rum har badrum med dusch, trådlös internetanslutning, flat screen tv och de flesta har utsikt över sjön och Ryfjället. Dessutom har vi en panoramabastu med 360 graders utsikt över fjäll och sjö, ett gym och givetvis en restaurang och en pub. Skiduthyrning och skidshop i huset. Öppet året runt för boende, restaurang öppen vinter- och sommarsäsong. Givetvis alltid öppet för grupper och konferenser! Välkomna till Tärnaby!

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!