Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Kalvsjögården

Pris per person från 200:-

Kalvsjögården är en konferensgård och vandrarhem med restaurang som har fullständiga rättigheter och god mat i vacker miljö. Hos oss finner Ni en kursgård med 24 bäddar fördelade på 11 rum i vandrarhemmet och 4 platser i lägenhet samt konferenslokaler för upp till 50 personer.

Kalvsjögården är belägen i Kalv Socken, Svenljunga kommun, på gränsen mellan Halland, Småland och Västergötland i en underbar natur. Vi ligger ca 3 mil från GeKås, i Ullared. Vi har 12 mil till Göteborg, 15 mil till Helsingborg och 12 mil till Jönköping.

Här på Kalvsjögården finner du lugn och ro för själen. Fiska i vår vackra sjö Kalvsjön. Spela golf på Ätradalens Golf Klubb, bara några km härifrån. Paddla kanot eller ta en tur på hästryggen, vandra i skog och mark. Men framför allt, må bra

Våra öppettider är juni-augusti dagligen, runt de stora helgerna. Grupper är välkomna efter överenskommelse på andra tider.

Dela:

SCR
MTRX 20
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!