Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 123 st

STF Trosa Lagnö Studio Vandrarhem

Erbjudande

  • Medlemspris STF, 50:- tillägg för icke-medlem

På vandrarhemmet Lagnö Studio vid havet utanför Trosa får du en rofylld paus i vardagen. Här bortanför bruset finns det gott om plats för människors möte och umgänge både inne och ute, både för vila och fest. Du har också nära till Stockholm och till Sörmlands vackra natur och kust.

Här hänger Guldbaggen på väggen och många svenska filmpärlor har klippts och ljudlagts här. I vår bio kan du bland andra filmer se vår kortfilm Senaste Nytt, belönad med Guldbjörn på Berlins filmfestival.

Bo i något av våra sex gästrum, inredda efter filmer vi jobbat med; Ronja Rövardotter, Picassos äventyr, Mitt Liv som hund m.fl. Eller prova vårt Trädhus, en natursvit för två i vår största lönn med utsikt över trädgården och med havsviken i bakgrunden.

Lagnö Studio är ett familjärt ställe där du blir personligt omhändertagen i en originell miljö. Runt huset hittar du både får, hästar och hönor, trädgård, utegrill och lekplats.

Vi strävar efter att reducera vår miljö- och klimatpåverkan, något du kan märka på vår ekologiska frukostbuffé, kranar som spar vatten och jordvärmepumpen som slingrar sig ute på åkern. För det här arbetet är vandrarhemmet märkt med The Green Key.

Svenska TuristföreningenThe Green Key

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!