Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 072 st

Ulvön Vandrarhem i Ljungskile, SVIF 

Ulvön vandrarhem är beläget på en ö utanför Ljungskile. Här erbjuder vi dig ett lugnt och fridfullt boende i familjär miljö. Alla rum har dusch, toalett och liten TV på rummet. Här finns ett gemensamt kök och matplatser både ute och inne. Ulvön är bilfri och tystnaden och närheten till havet är slående. Dubbelrum är bokningsbart på Internet, övriga rum bokas vänligen per telefon eller via mail.

På Ulvön finns det plats för alla, badgäster och söndagsflanerare. Ön är full med möjligheter för olika slags aktiviteter, tennisbana, badflotte, frisbeegolf och massor av solvarma badklippor. Backen upp till vandrarhemmet, receptionen och restaurangen är lång men ger en hänförande utsikt över Orust och Hakefjorden. Under högsäsongen är UlvöKiosken öppen dagligen, det går turbåtar från bryggan och du kan äta middag i vår restaurang med strålande havsutsikt. Ulvön är bilfri så vi hjälper er gärna med bagagetransport från parkeringen.

Dela:

SCR
MTRX 20
Snälltåget
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!