Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 344 st

Uppsala/Kvarntorget Vandrarhem

STF Uppsala/Kvarntorget ligger mitt i Sveriges fjärde största stad med mängder av kulturupplevelser, nattliv och idrottshändelser. Allt ligger på gångavstånd från vandrarhemmet, som har staden största och mest händelsefyllda hotellobby.


Vandrarhemmet ligger ett stenkast från centrum och alldeles i närheten av Uppsala Konsert och Kongress med många konserter och evenemang. Andra upplevelser som ligger nära till hands är musikbaren Katalin, äventyrsbadet på Fyrishov, Biotopia med sina naturvetenskapliga upptäckter för barn och Uppsalas alla historiska sevärdheter med Slottet, Domkyrkan, Universitetsbiblioteket med Silverbibeln.

Här bor du modernt i allt från enkelrum till sovsalar med fyra bäddar, vi har också ett stort jumborum med många bäddar som passar perfekt för skolresan eller bortamatchen. Duschar och toalett finns i korridoren och vi har ett välutrustat gästkök.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Snälltåget
Kustvägen
SJ
Sommarbanner Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!