Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 069 st

Borghamn Strand

Pris per person från 230:-

Bädd i ett flerbäddsrum. Du kan välja till bäddlinne för 100 kr och handduk för 60 kr

I Borghamns omgivningar finns Ombergs vandringsleder med orkidékärr, fornborgar och trolsk urskog som fängslar besökare. Här hittar du även Vätterns klarblå vatten, Tåkerns sprudlande fågelliv och uråldriga kulturhistoriska byggnader.

Redan på medeltiden bröts det sten i Borghamn. Stenen blev vida känd för sin täthet och höga kvalitet. Borghamns Kalkstensbrott har en lång historia och idag finns Borghamn Strand i dess anrika byggnader.
Här på området finns boende som passar alla. Vi har campingplatser, ställplatser, vandrarhemsrum, rum med hotellstandard och ett lyxrum. Borghamn Strand består av flera olika byggnader. Här finns en magnifik festlokal 85 bäddar, 35 rum och är ett naturligt val både för stora fester med övernattning och för de som vill kombinera den östgötska prakten med ett fridfullt boende.

För dig som önskar lite mer fart finns sommarstaden Vadstena på en kvarts avstånd med restauranger och uteliv. Här finns också många sevärdheter som Vadstena slott, Klosterkyrkan och Rådhuset.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!