Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Stiftsgården Tallnäs

Pris per person från 200:-

Ungdom: 160:-. Barn: 120:-.

Stiftsgården Tallnäs ligger i en rofylld och vacker miljö med goda möjligheter till promenader utmed Linnesjön. Efter en dag på vägen kan du koppla av i vårt vandrarhem. Här hittar du kök och TV rum, vandringsleder och badsjö. Vi har handikappanpassade lokaler.

Vår restaurang är KRAV-certifierad och vi arbetar med närproducerade råvaror samt miljö- och rättvisemärkt. Vill ni äta hos oss så ringer ni och förbeställer er måltid. Vandrarhemmet är öppet året om, sommartid kl 9. 00 – 18. 00, vintertid kl 8. 00 – 17. 00 med reservation för vissa helger. Ring och boka innan ni kommer. Ni kan också komma till oss med er dagskonferens eller flerdagarskurs. Här hittar ni ändamålsenliga lokaler för såväl den stora gruppen på 90 personer som för ett litet sammanträde. Vi har möjlighet att anpassa gården efter våra besökare därför välkomnar vi både kurser, konferenser och ungdomsläger. Välkomna!

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!