Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Möja Vandrarhem

Pris per person från 350:-

Beroende på antalet gäster i rummet.

Hos oss hittar ni skärgårdsboendet för både
privatpersoner och företag, året runt.

I den rymliga trävillan finns det totalt 25 bäddar, uppdelat på 6 st fyrbäddsrum, samt ett två bädds rum.. Huset är präglat av en trevlig hemma-hos-känsla och består av två plan, båda med välutrustade kök, matplatser, vardagsrum och toalett (ej dusch). Runt huset finns gott om umgängesytor i form av grillplats, terasser och en stor balkong med havsutsikt. Huset ligger i huvudbyn Berg, och det är endast någon minuts promenad till café, restaurang och affär.

Det går även bra att hyra hela huset för konferens eller annan typ av sammankomst.
Huset går utmärkt att konferera i, särskilt om ni vill gå ifrån den traditionella konferensanläggningen. Här kan ni konferera i en unik, genuin skärgårdsmiljö med samlingsyta på husets övre plan.

Även för privatpersoner som anordnar någon typ av sammankomst är detta boende ett ypperligt alternativ! Ni får fina umgångesytor både inom och utomhus och ett utmärkt geografiskt läge på ön, till ett mycket bra pris!

Kontakta oss för mer information.

Vägbeskrivning
Det är lätt att ta sig till Möja. Åk med Waxholmsbolaget, Cinderellabåtarna eller med taxibåt. STF Möja finns på promenadavstånd från bryggan Berg.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!