Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 076 st

Västerås Vandrarhem

Konserter och teatrar attraherar många besökare till Kulturstaden Västerås, bland annat till evenemang på stadens multiarena för idrott och musik. Som Mälarstad lockar orten med hundratals skärgårdsöar för bad, fiske och härliga naturnära upplevelser.

Vandrarhemmet erbjuder ett modernt och bekvämt boende, strax utanför centrala Västerås och nära Vallby friluftsmuseum. Flera golfbanor finns i närheten och den närmaste banan finns bara ett stenkast bort. Alla rum har hög standard med toalett, dusch och TV. Vid incheckningen bjuder vi på kaffe och kaka. För de boende är det också fri entré till en relaxavdelning med bastu, träningsmöjligheter och solarium.

Runt vandrarhemmet finns det mycket att göra. Ta en shoppingtur på stan, en picknick på Vallby friluftsmuseum eller kanske ett besök på något av slotten. Från Djäkneberget kan du njuta av en underbar utsikt över Västerås och Mälaren. Stadskärnan och omgivningarna är präglade av gammal historia med bland annat vikingagraven Anundshög.

Svenska Turistföreningen

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!