Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 138 st

Hasselö Vandrarhem, SVIF

Mysigt skärgårdsboende i ljusa och fräscha rum på Hasselö Vandrarhem, utanför Västervik och Loftahammar, bara några hundra meter från havet och sandstranden. Hasselö är skärgårdens mest levande ö med aktiviteter och upplevelser för hela familjen, året runt.

Om Hasselö Hasselö är en av de större öarna i Tjust skärgård. På ön finns en sommaröppen affär med kafé, uthyrning av cyklar och havskajaker, en gästhamn och inte minst en välrenommerad restaurang, som serverar lunchbufféer och kulinariska trerättersmenyer i en genuin miljö bland båthus och sjöbodar. En träbro förbinder Hasselö med grannön och naturreservatet Sladö och tillsamman sträcker de sig 9 km från norr till söder. Naturen är varierad och skärgårdsbebyggelsen väl bevarad. På öarna fins vandringsleder, naturstigar, klippbad och skärgårdens längsta sandstrand. Sommartid kan du åka skärgårdsbåt till Hasselö från Loftahammar eller Västervik och åter runt avgår reguljära turer med taxibåt från Västervik. Om Hasselö Vandrarhem Till Hasselö Vandrarhem är du välkommen året runt. Vårt vandrarhem har 31 bäddar fördelade på sju rum. Rummen har vardera fyra till sex bäddar men flera av rummen är utrustade med dubbelsängar och kan enkelt använda som enkel- eller dubbelrum. Vandrarhemmet är handikappanpassat med rullramp och handikapptoalett. Det finns ett välutrustat kök för självhushåll, tvättstuga, en stor matsal och TV. Utanför vandrarhemmet finns en trädgård med grillmöjligheter och stora ytor för spel och lek. Hasselö Vandrarhem har öppet året runt och erbjuder såväl familje- och weekendpaket, som konferens- och bröllopspaket, med boende, måltider och upplevelser på ön. Som grupp kan du hyra hela vandrarhemmet med eller utan helpension. Under delar av året förmedlar vi även boende i några privata stugor på Hasselö.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!