Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Helsingborg-Upplevelser

Det enklaste sättet att uppleva mycket av Helsingborg är till fots. Här ligger i stort sett allt inom gångavstånd och fina gångstråk knyter samman olika delar av staden.

I Helsingborg finns massor av alternativ för dig som vill förundras av historiens vingslag, vackra slott och vacker natur. Kanske vill du cykla längs någon av alla cykelleder eller bara koppla av på någon av stadens fina stränder?

I Helsingborg är naturen alltid nära och kan avnjutas året runt. Ta en krispig vinterpromenad eller upplev naturens färgspel när hösten kommer. Varje årstid bjuder in till nya äventyr utomhus. Oavsett om du är en erfaren vandrare eller föredrar lugna promenader i vackra omgivningar, finns det massor att upptäcka både i och runt Helsingborg.

I Helsingborg varvar du enkelt den pulserande stadskärnan med den pittoreska landsbygden. Och får vi säga det själva är staden ett mecka för dig som vill cykla. Här startar nämligen två av landets nationella cykelleder Kattegattleden och Sydkustleden.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!