Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 058 st

Höga Kusten - Upplevelser

Höga Kusten - Upplevelser

Söker du natur- och friluftsupplevelser på riktigt hög nivå som skapar minnen för livet? Här i Höga Kusten finns världens högsta kustlinje med helt unika bevis på hur landet rest sig efter varje istid.

Utanför hotellet, stugan, tältet eller husvagnen väntar barnens nästa äventyr. Varje dag. Ibland är det svåraste att välja vilket äventyr som är bäst för dagen. Ge er ut på en vandringstur och upplev magisk natur eller upptäck och utforska äventyr för stora och små. Är benen fulla av lek och spring finns ett par riktigt häftiga äventyrslekparker. En varm sommar går ingen förbi utan ett dopp i det blå. Här finns många badplatser perfekt för lek och bus men också för avkoppling i solen. Lek och ha kul!

Tiden har bokstavligen satt sina spår i Höga Kusten, men inte bara genom ett unikt landskap. Här finns ett rikt kulturarv och många välbevarade miljöer där tiden stått still. Välkommen på en tidsresa och låt dig omslutas av en svunnen tid.

Dela:

The Viking Museum

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!