Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 207 st

Naturens Bästa

Naturens Bästa är ett banbrytande kvalitetsmärke för ansvarsfull upplevelseturism i naturen i Sverige. Det som internationellt ofta kallas för ekoturism. Naturens Bästa är det första nationella kvalitetsmärket för ekoturismarrangemang på det Norra halvklotet, och det sjösattes under FN:s Internationella Ekoturismår 2002.

Naturens Bästa håller på att samla alla Sveriges främsta naturresearrangörer och deras finaste produkter. Naturens Bästa skapades för att du lättare ska kunna hitta fram till dem. Ett sätt att skilja agnarna från vetet. Det är helt enkelt de bästa naturresorna i Sverige. Ett roligare resande - för alla inblandade.

Naturens Bästa utvecklades i nära samarbete mellan resenäringen, markägar- och naturskyddsintressen, ideella organisationer, myndigheter, företag och institutioner. Bland annat genom att alla krav arbetades fram med en referensgrupp med inte mindre än ett trettiotal företag och ett tjugotal olika organisationer.

Naturens Bästa ger alla svenska naturupplevelsearrangörer möjligheten att kvalitetssäkra sina produkter och tillsammans skapa ett nätverk för en effektiv marknadsföring. Märkningen visar att det märkta arrangemanget ska uppfylla våra högt ställda krav.

Naturens Bästa är skräddarsytt för att garantera hög kvalitet på deltagarens reseupplevelse, i kombination med ett aktivt ansvar för naturskydd, ett mer miljöanpassat resande och en omsorg om resmålets kulturvärden och människor.

Dela:

Kustvägen
Körunda Golf & Konferenshotell
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Skansen
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!