Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Tänndalen

Bo vid foten av Hamrafjället. Här finns en lösning för alla och vi hjälper dig gärna att hitta just din. I Tänndalen finns också möjlighet till många roliga aktiviteter som exempelvis:

Vandring

Att vandra högt ovan trädgränsen med oändliga vidder i alla väderstreck och en mäktig tystnad är kvalitetstid. I Tänndalens närområde finns många vackra vandringsleder att välja mellan.

Funäsfjällens Guldturer består av ett antal hel- och halvdagsturer som är enkla att hitta och vandra på. Alla med storslagna fjällvyer att njuta av.

Cykling

Att glida fram på fjäll eller genom dalgångar är en riktig höjdare. Med Funäsfjällens 328 km cykelleder och 130 km mountainbikeleder är det enkelt att hitta något för alla smaker och stilar.

Fiske

I vårt närområde finns 200 fjällsjöar, mer än 30 mil av strömmande vatten och allt på ett och samma fiskepass. Med det stora fiskeutbudet finns här något för alla smaker. Här kan du fiska i nya sjöar varje dag på fjället utan att stöta på någon annan fiskare. Harr, röding och öring trivs i Funäsfjällens vatten.

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!