Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Inatur

Inatur samlar allt Sverige erbjuder inom naturturism. Här går det att boka resor som ger upplevelser för livet: Åk på älgsafari i Bergslagsskogarna, åk bastuflotte på Luleälven, vandra med vargar i Köping, paddla havskajak i Trosa skärgård, upplev orrspel i gryningen på en myr i Kinna eller följ med på blomstervandring till Ansätten i Jämtland.

På inatur.se finns aktiviteter utöver det vanliga och för alla smaker. Dessutom lätt att hitta boende, guider, och allt annat som behövs för såväl den händelserika som den lugna semestern i skog och mark.

För den utflyktsugna är det bara att välja den resa man helst vill åka på, boka och betala direkt på sajten, skriv ut kartor – och sedan packa ryggsäcken.

Bakom satsningen står Sveaskogkoncernen, som ägs av staten och är den största skogsägaren i landet. Partners till Inatur är bland andra LRF, Friluftsfrämjandet, Naturkompaniet, Ekoturismföreningen och Naturens bästa.

Inatur har utvecklats i samarbete med norska Statsskog. Sajten har sedan 2003 funnits i en norsk version, inatur.no, vilken blivit en succé med uppåt 100 000 besök per månad.

En knapptryckning – och äventyret väntar runt hörnet.

Dela:

Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
SCR
Snälltåget
Äventyrsbanan Stockholm
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!