Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Vandring i Umeå

Ett bra sätt att få uppleva naturen är att ge sig ut på en längre eller kortare vandringstur. Vandringslederna är många i Umeåregionen och säkert hittar du någon som passar dig. För att se hela utbudet, kika gärna in på hemsidan visitumea.se

Tavelsjöleden
Leden bjuder på många naturupplevelser som tallmor, bäckar och sjöar, ovanliga blommor, grottor och höga berg med fantastiska utsikter. Du startar vid Regementet, fortsätter ända till Tavelsjöberget och Torrberget med anknytning till Vindelälven och Vindelälvsleden. Leden är 39 km.

Tavelsjön runt
Tavelsjöbygden är ett av Umeå regionens attraktiva landsbygdsområden för upplevelser, besök och - i förlängningen - ett landsbygdsboende som komplement till Umeå centralort. Tavelsjön med dess omgivningar erbjuder ett vackert landskap med utblickar för besökaren. Njut av vandring runt den nya vandringsleden runt Tavelsjön. Vandrings-, cykel- och ridled runt Tavelsjön med en längd av ca 23 km.

[bHistoriska platser i Röbäck[/b]
Historiska platser i Röbäck är en led som följer femkilometersslingan vid Röbäcks idrottsplats.

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Skansen
Äventyrsbanan Stockholm

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!