Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 318 st

MORD på slottet!

Mordweekend

Erbjudande

  • Incheckning på hotellet från kl 15.00.
  • Afternoon tea ingår i lördagspaketen kl 15.00.
  • Trerätters middag med interaktiv mordgåta, med start fredagar kl 19 och lördagar kl 18. Sittning till bords sker en halvtimme till en kvart innan start.
  • Frukostbuffé

Gäller t.o.m. 2020-09-30.

Upplev en mordgåta med professionella skådespelare till en trerätters middag. Under ett stort antal fredagar och lördagar kan Sundbyholms Slotts gäster på ett lättsamt sätt delta i ett mordmysterium som underhållning till middagen. Mordpjäserna ”Akademien”, ”Testamentet” och ”Kuppen” leds av två professionella skådespelare (som ibland spelar fler karaktärer). De större mordpjäserna ”Allsångsfesten” och ”Butlern” leds av fyra professionella skådespelare (som ibland spelar fler än fyra karaktärer). De små mordgåtorna är något mer interaktiva än de stora, men ingen pjäs är helt interaktiv. Interaktiviteten beror helt på om du vill delta och göra några inlägg för att krydda pjäsen. Vill du bara koppla av och njuta av din middag går det lika bra.

Dessa hotellpaket har olika mordmysterier beroende på vilken utvald fredag eller lördag ni önskar komma, så se vidare Sundbyholms Slotts hemsida för mer information.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
SJ
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!