Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 648 st

Autoseum paketet

Autoseum paketet

Per två personner i dubbelrum från 2090:-

Erbjudande

  • Välkomstbubbel
  • 40 min oilmassage
  • Tillgång till bastu (förbokas i receptionen)
  • På kvällen bjuds ni på en trerätters middag komponerad av köksmästaren
  • Härlig frukostbuffé
  • Del i dubbelrum
  • Morgonrock och tofflor

Gäller t.o.m. 2023-03-31. Enkelrum 1495: -). Relax i dubbelrum från 3020: - för 2 personer (enkelrum 1960: -)

Skoklosters Motormuseum grundades 1963 av Rutger von Essen. Samlingen såldes 2007 till det nybildade bolaget Autoseum AB. Efter ett intensivt arbete så öppnades Autoseum 6:e juni 2008. Sedan 2010 ägs fastigheten av Nisse Nilsson vilket givetvis gör att Autoseum har fått helt nya förutsättningar. Både ekonomiskt och inte minst avseende möjligheter till förnyelse via Nisse Nilsson Collection som från och med 2016 tagit över hela verksamheten. Nisse är en passionerad samlare av intressanta fordon, vars unika privata samling består av mer än 100 lyx-, sport- och racerbilar och mer än 60 motorcyklar.

Barnens Autoseum

Den stora nyheten 2016 är att barnen fått ett eget separat museum. Mängder av spännande leksaker både från förr och nu. Fri entré för barn upp till 12 år, i sällskap med föräldrar som besöker museet.

STEFAN ”LILL-LÖVIS” UTSTÄLLNING

En av svensk bilsports stora ikoner, Stefan ”Lill-Lövis” Johansson har en separat utställning som speglar hans framgångsrika karriär. Pokaler, overaller, hjälmar, ett rikt bildmaterial och hans Ferrari Dino gör detta till något alldels extra.

FRASSES & MARIANNES MUSIKMUSEUM

En unik samling musikmaskiner och instrument som tidigare förevisats i deras bostad har nu flyttats till Autoseum Nisse Nilsson Collection som en separat utställning.

Vill du fortsätta resan bakåt i tiden kan vi även rekommendera ett besök på ”Nostalgi Café” i Tryde (ca 30 min med bil). Det mesta och bästa från 50-talet med bilar, jukeboxar, mopeder, leksaker, affärer och mycket, mycket mer. Öppet juli – 15 augusti. På Ravlunda Bränneri (ca 20 min med bil) finns ett leksaksmuseum för dig som är intresserad av modellbygge med mera.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!