Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 656 st

Höstspecial på Österlen

Höstpaket

Gäller t.o.m. 2022-12-17.

Erbjudande

  • En övernattning i dubbelrum
  • 3-rätters middag (Kockens val. Matavvikelser måste delges innan. Vid sen delgivning och om möjligthet till en ny rätt går att göra debiteras ni extra för den)
  • Frukostbuffé

Gäller t.o.m. 2022-12-17.

Naturen omfamnar Österlen med sina färger och dofter, ljuset samt sitt brusande hav, Skördar av årets äpplen och naturligtvis lugnet är en del av upplevelsen. Långpromenader, shopping, loppis och konstutställningar utan trängsel är som balsam för kropp och själ.
Avnjut säsongens skördar från den skånska myllan, som varsamt komponeras av köket i restaurang Piraten, där ni avnjuter middagen till en fantastisk havsutsikt.
Kryp ner i våra sköna sängar efter en lång utforskande dag på Österlen. Anrika Hotel Svea ligger utmed havet och med centrum runt knuten och 5 min beläget från centralstationen.
Vi har 61 rum med varierande storlek, utsikt och prisläge. Eftersom vi är ett hundvänligt hotell så har vi även hundrum med stor egen terrass.
På nedersta plan är du välkommen ner till vår bastu och massageavdelning för att där avsluta dagen i lugn och ro.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Snälltåget

© Trido AB 1997-2022
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!