Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 318 st

Hotel Svea Special-paket

Hotel Svea Special-paket

2 nätter för 2 personer 995:-

Erbjudande

  • Del i dubbelrum i 2 nätter
  • Stor frukost i 2 dagar
  • 2-rätters middag båda kvällarna
  • Fri tillgång till bastu

Gäller t.o.m. 2020-08-31.

Du och ditt sällskap bor mitt i pittoreska Simrishamn , men med en underbar havsutsikt. Vakna till vågornas brus och njut av Österlens lugn. Tågstationen och stranden ligger 5 minuters promenad från hotellet och Gösta Werner-museet ligger i grannhuset. Ta en vacker promenad längs havet, njut av den vackra naturen och upptäck vår fantastiska stadskärna med sina originella butiker. Ta en tur till Stenshuvud eller gå en runda bland äppleträden, ni väljer!

Checka in i ett av våra vackra rum med en underbar havsutsikt och upplev vår service, ät en fantastisk middag i vår omtyckta restaurang. Önskar ni hellre inta era måltider på ert rum så erbjuder vi er gratis rumservice just nu. Låter det lockande, varför inte boka ett paket?

Vi följer alla riktlinjer som myndigheterna har föreskrivit och vi för ett hårt arbete med rutiner inom städ, hygien, desinfektion mm, allt för att ni ska känna er trygga hos oss.

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
SJ
Sommarhagen banner
Snälltåget

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!