Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Gustavsviksbadet

I en asiatisk djungel hittades, runt ett litet berg, ruinerna av en gammal övergiven stad. Dess befolkning försvann plötsligt för hundratals år sedan av okänd anledning. Ovanför staden på toppen av berget ligger en helig källa som sakta rinner ut för berget och till slut mynnar i havet. Ett träd vid denna källa har, med sina luftrötter, med tiden fångat en skulptur som har blivit en symbol för bergets andar. Om andarna väcks kan ingen undgår deras missnöje- åskmolnen tornar upp sig, vinden ökar, stormen närmar sig……. Upplev spänningen på plats i vad vi kallar - The Lost City –
7 februari 2015 inviger Gustavsvik nya Upplevelsebadet. Badet kommer bl.a. att innehålla fyra st unika vattenrutschar, där den längsta är över 200 m lång. Vattenrutscharna innehåller helt ny teknik i form av 3D animationer och det senaste inom ljus - & ljudeffekter! Alla de nya attraktionerna åker du i gummi-ring. Miljön inne på Upplevelsebadet är förändrad och har bl.a. en helt ny tematisering, ny belysning och nya ljus- och ljudeffekter, samt ett helt nytt ”torrt” lekland för de yngsta…..

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!