Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 074 st

Hotell & Camping Storlungen

I mycket vacker och rofylld omgivning ligger Lungsundet Sporthotell & Camping i Värmland. Bergslagskanalens sjösystem erbjuder möjligheter till bra fiske, fina båtturer och en fantastisk miljö. Pub och restaurang med erkänt läcker mat. Hotellet ingår i kedjan Petit Hotel - De små hotellen med de stora köken.

En liten rofylld familjecamping med utmärkta möjligheter till rekreation och aktiviteter. Intill campingen ligger Lungsundet Sporthotell med mer ombonat boende för de som önskar. Pub och restaurang med fullständiga rättigheter. Ny äventyrsgolfbana och hyrbåtar vid bryggan.
Den engelska kanalbåten Eliza är perfekt för dagsutflykter (förarbevis krävs). Guidad tur till Bjurbäckens slussar kan även ordnas.

Närheten till Lungsunds kyrka och Sporthotellet gör att vi kan erbjuda specialpaket för bröllop och andra familjehögtider.

Bastu, duschrum, kök, tvättrum, skötrum, och samlingsrum med storbildsTV finns i hotellbyggnaden. Hotellet ingår i kedjan Petit Hotel - De små hotellen med de stora köken.

Dela:

SCR
First Camp
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!