Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 093 st

Dagskryssning

Båtresan från Grisslehamn i Roslagen till Eckerö på Åland tar bara två timmar enkel väg och du kan tillbringa tiden ombord på många trevliga sätt. I den rymlig och fräscha bufférestaurangen står vårt dignande buffébord uppdukat med många skärgårdsinspirerade läckerheter. Rätterna varierar beroende på aktuell säsong.

På tu man hand? I vår mysiga à la carterestaurang njuter du av högklassig mat och goda viner. För barnen finns en alldeles egen piratmeny. I vår trivsamma kafeteria serveras läckra räksmörgåsar och god husmanskost i avslappnad miljö.Reser du med barn så är det lätt att hålla ett öga på dem från kafeet då lekrummet ligger precis intill.

Shopping till härliga sjöpriser;
En god dryck till helgens middag, favoritgodiset till kärestan, leksaker till barnen och förstås – den där härliga doften som du själv längtat efter.
Ombord på M/S Eckerö är det lätt att skämma bort både sig själv och sina nära och kära.

Av omtanke!
Vi på Eckerö Linjen är måna om att du skall kunna njuta av god mat och en trevlig båtresa med oss och har vidtagit en mängd åtgärder för att göra det tryggt och säkert med tanke på Covid-19. Närmare info hittar du på www.eckerolinjen.se/corona

Dela:

SCR
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!