Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 496 st

Dagskryssning

Båtresan från Grisslehamn i Roslagen till Eckerö på Åland tar bara två timmar och du kan tillbringa tiden ombord på många trevliga sätt. I den rymlig och fräscha bufférestaurangen står vårens dignande smörgåsbord uppdukat med många skärgårdsinspirerade läckerheter.

På tu man hand? I vår mysiga à la carterestaurang njuter du av högklassig mat och goda viner. För barnen finns en alldeles egen meny. Boka bord i förväg! I våra trivsamma cafeterior serveras läckra räksmörgåsar och god husmanskost i avslappnad miljö. Är småttingarna med? Det är lätt att hålla ett öga på dem i lekrummet medan du själv kopplar av.

Shopping till härliga sjöpriser;
Ett gott vin till grillfesten, favoritparfymen till kärestan, barnens godisfavoriter och förstås – den där specialwhiskyn som du själv längtat efter.
Ombord på M/S Eckerö är det lätt att skämma bort både sig själv och sina nära och kära. Vår rymliga och välsorterade taxfreebutik bjuder på härlig shopping till glada sjöpriser. Eftersom Åland står utanför EU:s skatteunion är det fortfarande taxfreepriser när du handlar ombord. Varje månad har vi extra förmånliga specialpriser på ett flertal populära varor i vår taxfreebutik.

Dela:

SJ
SCR
Snälltåget
MTR Express
Sommarbanner Snälltåget
Gilla landet
Tågkompaniet-Norrtåg

© Trido AB 1997-2019
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!