Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 8 178 st

Isaberg Mountain Resort - Äventyrsberget i Småland

Isaberg Mountain Resort - Äventyrsberget i Småland

När du är sugen på aktiviteter och äventyr är Isaberg bästa tänkbara utgångspunkt. Du kan ta en kanot-tur på floden Nissan, cykeltur uppför berget (eller gå om det blir för tufft!), följa med på vår guidade tur i älgparken. Eller, om du vågar pröva vår senaste utmaning - höghöjdsbanan Isaberg Tree Top Adventure.... påfrestande för nerverna men ändå helt riskfri och säker.

För att hinna med allt i Isaberg kan du välja mellan att bo i någon av våra 72 stugor. Välj på allt mellan 36-157 kvadrat!
Lyxa till det lite och välj Apartment Hotel. Det betyder att din stuga har hotellservice - dvs sänglinne och handdukar, frukost och så städning ingår.

Eller så kommer du till vår 3-stjärniga camping med din husvagn eller husbil. Alla platser här har eluttag och kabel-TV. Men boka - campingen är populär!

Vårt motto här är: Fånga dagen! Live life to the max!

Isaberg Segway Adventure Premiär 30 april!

Den 30:e April är det premiär för den nya upplevelsen Segway Adventure. På detta självbalanserade och miljövänliga forum åker du på ett 1,5 timme långt, fartfyllt äventyr i Isabergs utmanande omgivningar. Att åka Segway passar alla (från 10 år, vikt 40–110 kg) och är en kul aktivitet i alla sammanhang och inget körkort behövs.

Isaberg Tree Top Adventure

Vår höghöjdsbana är en rolig kombination av lek, klättring och äventyr där alla kan hitta en lagom spännande utmaning att övervinna. Här rör du dig bland träden och förflyttar dig mellan plattformar längs banor på olika nivåer med hinder som erbjuder olika slags utmaningar: balansgång, klättring, hopp och koordinationsmoment.

Visita

Dela:

Svenska Semestertips
SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Isaberg
SJ
MTR Express

© Trido AB 1997-2018
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!