Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 762 st

Isaberg Mountain Resort - Äventyrsberget i Småland

I hjärtat av södra Sverige ligger äventyrsberget Isaberg med ett svårslaget utbud av friluftsaktiviteter! Här finns allt från stillsam vandring på natursköna vandringsleder eller en kanottur utmed Nissan till äventyrliga, roliga och utmanande aktiviteter.

Södra Sveriges största MTB-arena

Som sport- och friluftsanläggning med fallhöjd är mountainbike en självklar aktivitet. Här finns leder för alla nivåer, med varierande längd och olika svårighetsgrad. Totalt över 200 km fördelat på 14 MTB-leder, pumptracks och teknikbanor fyllda med hopp, drops och stenkistor.
MTB-cyklar finns att hyra. Här finns även möjlighet att utvecklas som MTB-cyklist genom att boka en introduktions- eller teknikkurs!

Isaberg Tree Top Adventure är en äventyrsbana som är lite vad du själv vill göra den till. Här finns allt från den enkla gröna banan på låg höjd och med enkla hinder till riktigt hisnande fysiska och mentala kraftprov i den svarta banan på upp till 15 meters höjd.

Isaberg Segway Adventure är en spännande och rolig utmaning på två hjul. Här kan du, tillsammans med en guide, utmana både dig själv och andra på äventyrliga skogsstigar.

Isaberg Adventure Golf är en mix av minigolf och spännande utmaningar. 18 hål med bunkrar, olika hinder och kluriga fällor längs vägen. Garanterat kul för alla åldrar.
I Hinderbanan på 1,1 km kan du utmana dig själv och förbättra din styrka och snabbhet!

När mörkret faller efter en aktiv dag finns både 4-stjärnig camping och stugor att vila ut i samt restaurang, café och kiosk för påfyllning av energireserverna.

Visita

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!