Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Nova Park Conference

Nova Park Conference ligger på bekvämt avstånd, endast 12 minuter från Arlanda och Uppsala, samt 35 minuter från Stockholm - ett naturligt alternativ för den som behöver en kombination av suveräna kommunikationer, fina lokaler, omtanke om gästen och mat för den kräsne! Våra 117 fräscha hotellrum har varma färger och samtliga rum har TV, radio, telefon, hårfön, vattenkokare samt trådlöst internet. Handikapp- och allergirum finns. Som en certifierad medlem av Safehotels sätter vi säkerheten för ditt möte och boende i första rummet.

I vår matsal serveras såväl den välbalanserade lunchen som den festliga trerättersmiddagen. Vår sommelier lämnar gärna vinförslag för att kombinera rätt vin med rätt mat. Vår vackra spa-och upplevelseanläggning Water Lounge är långt charmigare, mysigare och fräckare än det man brukar se på en mötesanläggning. En sjöliknande pool är hjärtat i anläggningen, ångbastu klädd i klaraste mosaik och jacuzzi är självklara och den fem meter höga spisen värmer skönt. För att höja upplevelsen ytterligare för våra gäster finns även en isbar där det går utmärkt att ta en kylig drink före maten. Vi anordnar även yogapass, wellnessföreläsningar, choklad och dryckesprovningar samt andra aktiviteter.

Vårt mål är satt högt: Vi ska tillhöra den lilla skaran av de allra bästa därför att våra gäster är värda det.

IACCSafe hotelsSvanenVisita

Dela:

SCR
MTRX 20
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
Snälltåget
Sommarbanner Snälltåget
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!