Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 400 st

Hotell Hackspett

Pris per person från 1100:-

Hotell Hackspett är ett av konstnären Mikael Genbergs projekt. Hotellet är placerat i Vasaparkens högsta ek, mitt i centrala Västerås, och erbjuder en minst sagt annorlunda bo-upplevelse.

Trädhuset Hotell Hackspett ligger i Vasaparkens ståtligaste ek i centrala Västerås, 13 meter upp bland trädkronorna. Hotellet är ett äventyr som alla borde uppleva, men även något spännande man kan betrakta från marken och drömma sig upp till i fantasin. Som i en vagga hänger hotellet i sina vajrar som var och en kan bära 1,5-6 ton - inte en spik är hamrad i trädet!
Hotellet har ett rum där det finns en 120 cm bred säng och köksutrustning såsom kokplatta, servis, dunk med 10 liter färskvatten samt kylmöjlighet. Hotellet har en torrtoalett men ingen el eller värme. Från verandan har du bra utsikt över parken och där kan frukost och middag avnjutas. För att ta sig till och från hotellet blir du upp- och nedhissad i sele. Hotell Hackspett är öppet april-oktober.

Dela:

SCR
Trillevallens Högfjällshotell
Körunda Golf & Konferenshotell
Kustvägen
SJ
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2020
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!