Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 089 st

Hotell Utter Inn

Pris per person från 1100:-

Hotell Utter Inn är ett av konstnären Mikael Genbergs projekt. Hotellet är placerat mitt i Västeråsfjärden. Härifrån har du utsikt över Västerås, men även över Mälarens djurliv. Att bo på Hotell Utter Inn är en annorlunda upplevelse.

Från Östra hamnen i Västerås avgår båten som tar er ut till Hotell Utter Inn, 301 meter norr om Amundsgrund, i Västerås skärgård. På den 25 kvm stora flytbryggan finns möjlighet till sol och bad, kanske en stunds avkoppling med en god bok eller varför inte ta en rofylld färd med hotellets gummibåt till någon av de närbelägna, obebodda öarna.
I rummet ovanför vattenytan finns köksutrustning såsom kokplatta, servis, dunk med 10 liter färskvatten samt kylmöjlighet. Hotellet har en torrtoalett. När natten faller på är det dags att klättra ner till sovrummet med panoramafönster i alla fyra väderstreck – tre meter under vattenytan.
På hotellet finns det ingen el men däremot gasolvärme och ström till lamporna. Det är fiskeförbud vid hotellet. Hotell Utter Inn är öppet april-oktober.

Dela:

SCR
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!