Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 521 st

Ooops Hotell

Pris per person från 2200:-

Från Östra hamnen avgår båten som tar er ut till hotellet i Västerås skärgård. Ooops Hotell är ett stort hus som till synes har sjunkit till sjöns botten och ger ett intryck som inte lämnar någon oberörd. Hotellet är ett riktigt lyxboende.

Med sitt nära 100 kvadratmeter stora däck som omger huset på tre sidor erbjuds en härlig närvaro av vattnet och de vackra omgivningarna i Västerås skärgård. Hotellet består av ett enda spatiöst rum samt en bastu. I rummet finns köksutrustning såsom kokplatta, servis, dunk med 10 liter färskvatten samt kylmöjlighet. Hotellet har en pactotoalett. Det finns ingen el men däremot solcellslampor och bastun med vedkamin fungerar som värmekälla.
På det stora däcket som har en badstege finns möjlighet till sol och bad. Det finns även tillgång till en gummibåt samt hållare för engångsgrill. Ooops Hotell är västeråskonstnären Mikael Genbergs tredje unika hotell. Ooops Hotell är öppet april-oktober.

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!