Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 457 st

Nordic Footprints

Vi ervjuder jakt, fiske & vandringar i norra Dalarna.

Skogsfågeljakt:
I Sverige specialiserar vi oss på fågeljakt. Med 20 000 ha jaktmark har vi tillgång på skogsfågel, räv och hare. Jakt sker med jaktguide. Vi har olika sätt att jaga skogsfågel, men vi använder oss mest av Vorsteh och Trädskällare.

Fiske:
Nu lanserar vi vårt nya fiskekoncept här i Dalarna. Tack vare våra nya samarbetspartners så kan vi erbjuda olika fiskepaket enligt alla smaker. Vare sig du är en erfaren fiskare som bara vill boka boende och fiskekort eller om du är fiskaren som vill ha en helhetsupplevelse med helpension och fiskeguide så hittar du allt här. Och hittar du inte det du letar efter så kontakta oss så hjälper vi dig att hitta rätt.

Vandringar:
Följ med in i den Svenska fjällvärlden, vi kan erbjuda er fjällvandringar med guide som hela tiden kommer att finnas till hands för att ge er en unik tur. Vandringarna startar på morgonen vid samlingspunkten på respektive paket. Önskar ni så ordnar vi med boende åt er vid ankomst och/eller avresa. Vi kan även hjälpa er med transporten till startpunkten. Alla våra vandringar är öppna för både nybörjaren och den mer erfarne vandraren. Är ni en redan en grupp så kan vi även ordna vandringar endast för er.

Vägbeskrivning
Ni hittar oss på väg 311, mellan Sälen och Särna i ett litet samhälle som heter Husvallgölen.

Naturens Bästa

Dela:

SCR
Körunda Golf & Konferenshotell
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!