Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 075 st

Kajak & Uteliv - Här börjar ditt kajakäventyr

Pris per person från 250:-

Vi på Kajak och Uteliv hjälper dig att få en fantastisk kajakupplevelse. Vi utgår från våra två kajakbaser i Stockholms norr skärgården, Gräddö och Furusund men hela skärgården ligger och väntar på dig.

På Gräddö i gränslandet mellan lummig innerskärgård och den mer karga ytterskärgården kan du hyra kajak, gå en kajakkurs eller delta på en guidad kajaktur. Vi erbjuder även Stand Up Paddle kurser och uthyrning av brädor. På vår nyöppnade kajakbad i Furusund kan du hyra kajak för den egna utfärden, kanske ner mot Högmarsö och Sveriges äldsta nationalpark Ängsö är på ett lagom paddelavstånd. Kajak & Uteliv har ett perfekt utgångsläge för kajakpaddling. Från hjärtat av Roslagen, Stockholms norra skärgård, når du snabbt den lummiga innerskärgården och lite längre ut ligger den karga ytterskärgården. Upplev stillheten och naturens skiftningar bland sjöfågel, säl och havsörn från våra kajaker.

Våra guider och instruktörer är mycket kunniga med stor erfarenhet och hjälper gärna med både smultorställen och tekniktips. Hos Kajak & Uteliv kan du också hyra kajak för egna utfärder. Du kan t.ex. besöka Söderarms skärgård eller Arholma. Vi har många fler tips på vackra och spännande mål för dina utfärder. Du kan också köpa kajaker och tillbehör från Kajak & Utelivs egna butik eller i vår webbutik, kajaksaker.se

För boende och konferens samarbetar vi med välrenommerade anläggningar i vår skärgård, Lidö Värdshus, Arholma Nord och Furusund Värdshus. Vill du veta mer om våra företagsevent, gå in på vår webbsida.

2005 blev vi certifierade i Ekoturismföreningens kvalitetsmärkning Naturens Bästa. Ansvarsfull upplevelseturism i naturen i Sverige vilket internationellt ofta kallas för ekoturism.

Besök vår webbsida och läs mer om vad vi kan erbjuda dig.

Tillsammans med oss kommer du att uppleva både natur, kultur och djurliv.

Välkommen!

Naturens Bästa

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
The Viking Museum
Snälltåget
Vidbynäs Gård
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!