Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 110 st

Björholmens Marina & Guesthouse

Björholmens Marina ligger underbart vackert vid havet på nordvästra hörnet av Tjörn endast 25 minuter utanför Stenungsund mitt emellan Uddevalla och Göteborg.

Vår största tillgång är de orörda omgivningarna. Intill oss ligger fiskeläget och i öst bergsklippan Valen som lyser röd i solnedgången. I väst ligger horisonten och i norr hela Stigfjordens outforskade skärgård. Här infinner sig ett efterlängtat lugn med det första salta andetaget.

Intill oss ligger fiskeläget och i öst bergsklippan. I denna miljö bygger vi en plats att återkomma till. Vår gästverksamhet erbjuder ett unikt naturboende under takåsarna i magasinet. Vi har även en nybyggd mötes-/konferensavdelning samt restaurang och cafe på bryggan. I marinaverksamheten hyr vi ut båtplatser och gästplatser.

Våra 5 studios är inredda och designade av arkitekt. Allt är av högsta kvalitet. Trivsel och ombonad känsla har varit viktiga målsättningar i arbetet. Samtliga är utrustade med soffgrupp, matplats, dusch/toa, köksdel, sängar,TV/video.

Varje studio har också sin egen stil. Allt väl samlat på ca 40-45 m2 orienterat mot ett stort glasparti med skjutdörrar som går ut till en större egen balkong. Storslagen (med garanti för svårslagen!) utsikt från samtliga lägenheter. Välj vy över havet, Björholmens fiskesamhälle eller ”Bohusbergen” eller en kombination av dessa.

Vägbeskrivning
Från Göteborg tag E6 mot Oslo, avfart mot Stenungsund. Passera Stenungsund och kör över Tjörnbroarna (se dig runtomkring, vackert här!), ta till vänster vid Myggenäs korsväg (den stora korsningen innan Almö Livs) följ den vägen i 6km och ta sedan av höger mot Kållekärr. Passera Kållekärr och fortsätt rakt tills ni når en stor rondell på höger sida. Ta till höger i den och passera en liten bro. Håll sedan den vägen fram till skolan och tag av höger mot "Björholmen". Följ sedan skyltarna.

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!