Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 523 st

Hågelbyparken

Vi är en levande mötesplats året runt! Hågelbyparken är öppen för alla och en plats för både upplevelser och avkoppling, vardag som högtid.

I den vackra parken intill sjön Aspen är det enkelt att spendera tid. Här finns stora gräsytor för springiga ben och gott om rum att hitta sin egen plats i solen. Ta med picknick, utnyttja grillarna eller fika i vår parkservering (öppet lördag-söndag under september. OBS! stängt vid regn).

Hågelbyparken är också den perfekta platsen för allt från festivaler till mindre evenemang. Hos oss kan du anordna ett publikt evenemang, en tillställning för din förening, en privat fest, bröllop eller en konferens.

Här finns gott om roliga aktiviteter för barn. Lekparken bjuder in till bus och Ekorrstigen blir ett litet äventyr. Ekorrstigen är en upptäckarstig för barn där du tillsammans med ekorrarna får utforska roliga djur och lösa klurigheter i naturen.

I parken finns också en 4H-gård med makalöst söta bondgårdsdjur! Lär er mer om djur och natur med hjälp av skyltarna. Djuren är ute i hagarna varje dag mellan cirka kl. 9-16.

I Hågelbyparken är det alltid aktiviteter och evenemang på gång – om sommaren på vår härliga utomhusscen och på vintern på Klockhusvinden. Se aktuellt program på hagelby.se

Vi ses i Hågelbyparken!

Dela:

Sommarbanner Snälltåget
Körunda Golf & Konferenshotell
Vikingaliv
Äventyrsbanan Stockholm
SCR
Snälltåget
Trillevallens Högfjällshotell

© Trido AB 1997-2023
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!