Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 100 st

Bångbro Herrgård

Bångbro Herrgård byggdes på 1870-talet och har varit allt från disponentbostad till järnverk innan gården 1987 såldes till familjen Westlund och blev hotell.

Här finns 12 rum med totalt 18 bäddar som består av WC/dusch, TV, trådlöst Internet och modernt brandlarm med direktanslutning till brandkår. Här blandas det mordernt bekväma med den historiska bergslagsmiljön från de lokala omgivningarna.

I herrgårdens närhet finns möjlighet till ett brett utbud av aktiviteter som att uppleva opera av världsklass uppe på Opera på Skäret, eller spela på Stjernfors golfbana som är en naturskön 9-hålsbana.

På fritidsområdet klacken kan du se älgar i hägn och vill du promenera i välbevarad och pittoresk bergslagsbygd är Kobbarbergscentrum med sina karakteristiskt röda hus ett utmärkt alternativ.
Att ta en promenad i herrgårdens närhet med sin friska kvällsluft och det rika naturlivet kring Bångbro kanal är en naturupplevelse i sig!

Bångbros festbuffé som dukas upp i Bruksalen är en av gårdens mest uppskattade arrangemang. I matsalen finns plats för ca 80 personer och i December månad bjuds traditionellt julbord med alla delikatesser som hör julen till.

Dela:

SCR
Snälltåget
Vidbynäs Gård

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!