Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 075 st

Isaberg Mountain Resort

Många besökare på Isaberg blir förvånade över att hitta en riktig fjälldestination så långt söderut. Här finns både skidåkning, boende, service och stämning som man normalt får resa betydligt längre till.
På Isaberg i Smålandsfjällen hittar du Sydsveriges största skidanläggning, med 11 nedfarter från barnvänligt grönt till hisnande svart. Fjällkänslan är tydlig med timrade Ski Lodge-byggnader vid ett riktigt berg mer pister i flera nivåer och väderstreck. Liftsystemet har hög kapacitet med bl.a. en 6-stols sittlift till bergstoppen och ett helautomatiskt snökanonsystem som ger bra pister och lång säsong.
Bara ett par timmar från t.ex. Göteborg och Malmö ligger Isaberg som ett lockande fjällalternativ för dags- och helgutflykter. För barnfamiljen finns allt man kan önska av en hel fjällvecka, med mer tid i backen och mindre i bilen.
Barnområdet har flera nedfarter och ett 70 m långt åkband för de minsta. Skidskola, skiduthyrning, stor värmestuga och ett fint grillområde med grillkåtor brukar också uppskattas av barnfamiljerna.
Nyheten Isaberg Fun Line är en äventyrlig och lekfull åklinje med hopp, rails, boxar och gupp. Skapar glädje och gynnar inlärning och balans.
Bo i någon av de 73 välutrustade och nyrenoverade stugorna eller på 4-stjärnig camping. Mat och fika finns i toppstugan och i stugbyns restaurang. Läs om paketerbjudanden och snögaranti på hemsidan!

Visita

Dela:

SCR
Snälltåget
MTRX 20
Sommarbanner Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!