Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 7 078 st

Shelters - Exklusiva skärgårdsvillor

På en av Bohusläns absolut mest natursköna och attraktiva tomter, med tillgång till
egen brygga och utsikt mot öppen skärgård, farled och hav, ligger Shelters i Kyrkesund.
Ett läge mitt i det mest attraktiva otmrådet av västkusten – i centrum för alla smultronställen mellan Marstrand och Fiskebäckskil.

Vackra, moderna skärgårdshus som skapar atmosfär och miljö. Villorna är utformade och placerade för att mfå panoramautsikt mot havet och horisonten. Samtliga rum upplevs som generösa till sin volym och praktiska i sin planlösning. Kök, mat och vardagsrum på övervåningen har en öppen planlösning och taklösning som ger rummen och atmosfären en luftig prägel och havsutsikt. Därtill kommer terrasser och balkonger som badar i sol. Modern jacuzzi, audio, komplett köksutrustning, etc.

Konferens
Shelters i Kyrkesund erbjuder avskildhet och gemenskap, och för företaget är det ett bra sätt att profilera sig. Många företag, som regelmässigt kommer tillbaka, bekräftar att de trivs, får inspiration och nya krafter och kan arbeta effektivt under sin vistelse. Ca 30 personer ryms i den största konferenslokalen.

Sjöboden
Ett par minuter på en kort och trevlig stig tar dig från husen ned till den privata bryggan vid sundet mellan Kyrkesund och Härön. Sjöboden med sin vedeldad badtunna och fantastiska bryggor är högt uppskattad!

Dela:

SCR
MTRX 20
Snälltåget
Sommarhagen banner
Vidbynäs Gård
First Camp

© Trido AB 1997-2021
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!