Sverigeresor.se

Sök upplevelser, boende och resor i Sverige – 6 106 st

Idre Fjäll i sommar

Hemma hos oss möts du av ett fjäll fyllt av aktiviteter och ett storslaget landskap. På Idre Fjäll möter du naturen precis som du vill ha den. Roliga saker att göra som ridning, cykling, klättring, höghöjdsbana och forsränning varvas med avslappnande dagar vid poolen. Allt i din egen takt.

När du svänger in på Idre Fjäll kommer känslan. Känslan av att vara på ett riktigt fjäll nära hem men ändå långt från stadens stress.

Vad du ska göra
Aktiviteter finns det gott om. Ibland känns det nästan som om det är för många men oroa dig inte, du behöver inte göra alla nu i sommar. Det finns ett par klassiker i sommarfjällen, vandring och cykling. Men när du åkt till oss är det dumt att inte också prova på någon av våra andra aktiviteter. Ge dig ut med Östen och rid på fjället, spänn på dig selen och prova höghöjdsbanan eller knyt flytvästen och testa forsen. Smörgåsbordet av aktiviteter väntar på dig.

Nöje och mat
Restaurangutbudet är både gott och brett. Under ditt besök hinner du testa frukostbufféer, pizza, gourmetmiddagar och lokala specialiteter. Allt ligger inom behändigt avstånd från stugan eller hotellet.

Lek och sport
I Sporthallen finns den populära badavdelningen, med en stor pool, en bubbelpool och barnens badland. Tillhör du de som vill träna även när du är hemifrån finns det här ett gym och en stor sporthall.

Fakta
Avstånd från Stockholm: 46 mil
Avstånd från Göteborg: 58 mil

Dela:

SCR
Sommarbanner Snälltåget
Vikingaliv
Höga Kusten

© Trido AB 1997-2024
Alla priser är inkl. moms om ej annat anges. Sverigeresor.se garanterar ej att information om enskilda produkter stämmer.

Nyhetsbrev

Gratis tips om upplevelser, boende och resor i Sverige
– direkt till din e-post!